Momentul tau de intimitate
in inima padurilor

DESPRE NOI

Acesta este locul in care vii sa iti regasesti pacea interioara – intr-un loc care transforma frumusetea naturii intr-o experienta care iti va ramane imprimata mult timp dupa ce te intorci acasa.

Inspirati de ceea ce ne inconjoara, am construit Hotelul Denisa – o afacere de familie care incapsuleaza pasiunea noastra pentru design si domeniul ospitalitatii. Am stiut inca de la inceput ca hotelul nostru va fi un hotel boutique intim unde ne doream sa gazduim cu grija un numar mic de oaspeti. Hotel Denisa este o colectie de materiale si decizii constiente care au ca scop oferirea celui mai inalt nivel de confort.

Hotelul Denisa te va gazdui pe tine si pe cei dragi tie in camerele si apartamentele noastre. Aici te poti odihni in paturile noastre premium, poti lua un mic dejun hranitor, te poti bucura de piscina noastra, te poti descarca in sauna noastra umeda si te poti pregati pentru o zi de drumetie prin minunata zona Poiana Brasov.

Acesta este locul in care vii sa te deconectezi.
Acesta este locul in care revii pentru a crea mai multe amintiri.

CAMERELE

Alege camera potrivita nevoilor tale.

Hotel Denisa are patru tipuri de camere disponibile – camera dubla, apartament junior, apartament standard si apartament deluxe. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie si dispun de mic dejun inclus.

Screen Shot 2019-10-03 at 00.02.23

CENTRUL SPA 

Odihneste-te si reculege-te in frumosul nostru centru SPA.

Ca oaspete al Hotelului Denisa, te poti bucura de piscina noastra deosebita si te poti inconjura cu liniste. Centrul SPA este dotat si cu o piscina umeda care este cunoscuta pentru efectul sau pozitiv asupra sanatatii. Daca vei avea nevoie sa te relaxezi si mai mult, te poti programa la un masaj la unul din terapeutii nostri.

Hotel Denisa este locul in care te poti scufunda in tot ceea ce are natura mai minunat de oferit in timp ce te odihnesti in confortul unui hotel de lux. Rasfata-te putin, o meriti din plin.

EXPERIENTE

Fa primul pas catre o calatorie care iti va ramane mereu draga!

Alege camera care ti se potriveste cel mai bine, apoi lasa-ne pe noi sa avem grija de restul.

poza-mica-denisa

Fa primul pas catre o calatorie care iti va ramane mereu draga!

Alege camera care ti se potriveste cel mai bine, apoi lasa-ne pe noi sa avem grija de restul.

Verifica disponibilitatea camerelor

Acest formular nu rezerva camerele ci doar confirma disponibilitatea lor pentru datele alese. Un reprezentant va va contacta in maximum 24 de ore.

CONTACT

Poiana Soarelui 158,
Poiana Brașov

0268.262.213
office (at) denisa.ro

FOLLOW US