Acesta este locul in care vii sa iti regasesti pacea interioara. Un loc care transforma frumusetea naturii intr-o experienta de neuitat

DESPRE NOI

Hotelul Denisa este un hotel boutique rustic cu 11 camere si apartamente si un restaurant dedicat micului dejun.

Suntem o afacere de familie si ne dedicam tot timpul pentru a crea un spatiu in care toata lumea care ne trege pragul are parte de cel mai mare nivel de confort. Designul hotelului nostru este inspirat chiar de natura care ne inconjoara, luand elemente precum lemnul si piatra si transformandu-le in piese de mobilier elegante. Restaurantul nostru este deschis doar dimineata pentru a va oferi micul dejun care este inclus in orice tip de rezervare.

Hotelul dispune si de un centru SPA cu o piscina cu design deosebit, o sauna umeda si o zona pentru masaj unde vizitatorii nostri isi pot reincarca mintea si trupul.

Ca oaspete al Hotelului Denisa, te poti bucura de piscina noastra deosebita si te poti inconjura cu liniste. Centrul SPA este dotat si cu o piscina umeda care este cunoscuta pentru efectul sau pozitiv asupra sanatatii. Daca vei avea nevoie sa te relaxezi si mai mult, te poti programa la un masaj la unul din terapeutii nostri.

Hotel Denisa este locul in care te poti scufunda in tot ceea ce are natura mai minunat de oferit in timp ce te odihnesti in confortul unui hotel de lux. Rasfata-te putin, o meriti din plin.

Fa primul pas catre o calatorie care iti va ramane mereu draga!

Alege camera care ti se potriveste cel mai bine, apoi lasa-ne pe noi sa avem grija de restul.

Verifica disponibilitatea camerelor

Acest formular nu rezerva camerele ci doar confirma disponibilitatea lor pentru datele alese. Un reprezentant va va contacta in maximum 24 de ore.

CONTACT

Poiana Soarelui 158,
Poiana Brașov

0268.262.213
office (at) denisa.ro

FOLLOW US