Odihneste-te si reculege-te
in frumosul nostru centru SPA

CENTRUL SPA

Piscina noastra este o opera de arta 

Are un design unic ceea ce o face de neuitat. Aceasta este la dispozitia tuturor oaspetilor hotelului nostru. In cadrul centrului exista prosoape, dusuri si dulapuri la dispozitia ta pentru a iti face timpul petrecut la piscina cat mai placut.

Odihneste-te si reculege-te in frumosul nostru centru SPA.

Ca oaspete al Hotelului Denisa, te poti bucura de piscina noastra deosebita si te poti inconjura cu liniste. Centrul SPA este dotat si cu o piscina umeda care este cunoscuta pentru efectul sau pozitiv asupra sanatatii. Daca vei avea nevoie sa te relaxezi si mai mult, te poti programa la un masaj la unul din terapeutii nostri.

Sauna umeda are beneficii multiple pentru sanatate si este disponibila pentru toti oaspetii nostri. Aici te poti linisti dupa o zi pe partie sau o drumetie prin muntii din imprejurimi.

In cadrul centrului SPA exista terapeuti profesionisti la care te poti programa pentru masaj. Sedintele de masaj nu sunt incluse in rezervare, acestea se platesc separat si sunt doar pe baza de programare.

Hotel Denisa este locul in care te poti scufunda in tot ceea ce are natura mai minunat de oferit in timp ce te odihnesti in confortul unui hotel de lux. Rasfata-te putin, o meriti din plin.

Fa primul pas catre o calatorie care iti va ramane mereu draga!

Alege camera care ti se potriveste cel mai bine, apoi lasa-ne pe noi sa avem grija de restul.

Verifica disponibilitatea camerelor

Acest formular nu rezerva camerele ci doar confirma disponibilitatea lor pentru datele alese. Un reprezentant va va contacta in maximum 24 de ore.

CONTACT

Poiana Soarelui 158,
Poiana Brașov

0268.262.213
office (at) denisa.ro

FOLLOW US